Onze intermodale dienstverlening reikt ver

HTS Intermodaal verzorgt container­binnenvaart­vervoer van punt tot punt en van zeehaven tot voordeur. Hoge frequenties combineren wij daarbij met vaste, betrouwbare vaarschema’s. Zowel binnen Nederland en België als richting Duitsland. Vervoer tussen de zeehavens en bestemmingen aan de Beneden-Rijn is hierbinnen een belangrijk specialisme. Maar net zo goed varen wij op aanvraag richting Zwitserland of herposi­tioneren wij containers tussen twee inlandterminals. Door de omvang van onze vloot kunnen wij flexibel inspelen op elke klantvraag en altijd maatwerk bieden. Bijvoorbeeld ook door bij dreigende vertragingen snel extra binnenvaart­capaciteit toe te voegen. De rivieren bieden daarbij alle ruimte om nog meer voor onze klanten te betekenen.

Ook containervervoer via het spoor

Waar en wanneer nodig zet HTS Intermodaal voor opdrachtgevers tevens de trein in. Bijvoorbeeld voor bestemmingen die per binnenvaart­schip moeilijker bereikbaar zijn of als alternatief in situaties van laagwater. Op verschillende routes hebben wij afspraken met grote spooroperators. Voor meerdere bestemmingen beschikken wij over vaste treinslots. Klanten profiteren op die manier van synchromodale oplossingen.

Voor- en natransport op afroep

Per truck verzorgen wij voor klanten de ‘last mile’ tussen inlandterminal en warehouse of fabriek. Door ons gehele netwerk werken wij hiervoor samen met betrouwbare vervoerspartners. Lokaal weten deze wegvervoerders perfect de weg. Op afroep leveren zij de containers steeds op het juiste tijdstip af bij de voordeur of halen deze daar op.

Heeft u een vervoersvraag? Bel direct voor een persoonlijk advies 088 - 66 88 700.

Panorama onze diensten