Container­binnen­vaart­vervoer met extra’s

Efficiënt en betrouwbaar container­binnen­vaart­vervoer is het fundament van onze dienstverlening. Daarbovenop biedt HTS Intermodaal een veelheid aan aanvullende diensten. In samenwerking met partners voorzien wij flexibel in elke klantvraag. Wij zijn thuis in iedere Nederlandse en Vlaamse zeehaven en hebben overal binnen ons omvangrijke vaargebied vaste afspraken met terminals en overige dienstverleners.

Ruimte voor projectlading

Aan boord van de container­binnen­vaartschepen van HTS Intermodaal is altijd ruimte voor project­lading. Zowel op onze reguliere lijndiensten binnen de Benelux en Duitsland als op aanvraag naar iedere andere gewenste bestemming. Ongeacht hoe zwaar of groot: ook voor project­lading bieden wij een intermodale oplossing op maat. Wij informeren u graag over de mogelijk­heden.

Ook voor reefercontainers

Zowel voor korte als langere afstanden bieden wij een aantrekkelijk alternatief voor het traditionele vervoer van reefercontainers over de weg. Onze schepen zijn uitgerust met reeferplugs en de schippers weten exact hoe met de kwetsbare containers om te gaan.

Veilig vervoer van gevaar­lijke stoffen

HTS Intermodaal heeft alle kennis in huis voor het veilig vervoer van gevaar­lijke stoffen. Onze specialisten kennen de Europese ADN-regelgeving van voor naar achter en weten precies aan welke voorwaarden ieder transport moet voldoen. Elke ADN-container krijgt tijdens het vervoer de juiste aandacht.

Ruimte digitale meerwaarde

Digitale meerwaarde

HTS Intermodaal benut waar mogelijk de kansen van digita­lisering. Dat geldt zowel voor de communicatie met opdracht­gevers en terminals, het plannen van havenbezoeken als de track & trace van containers. Snelheid, betrouw­baarheid en efficiency nemen hierdoor verder toe. Nieuwe digitale initiatieven volgen wij op de voet, om zo onze intermodale dienst­verlening steeds weer te kunnen verbeteren.

Heeft u een vervoersvraag? Bel direct voor een persoonlijk advies 088 - 66 88 700.

HTS panorama extra services