Over ons

HTS Intermodaal is een intermodale dienstverlener met de containerbinnenvaart als basis. Onze vloot omvat circa 30 schepen, met een capaciteit die varieert van 81 tot 480 TEU. Met ons toegewijde team op de vloot en de deskundige staf op kantoor spelen wij voor iedere bestemming flexibel in op elke vervoersvraag. Het gehele traject kunnen wij de klant uit handen nemen. Inclusief het maken van de afspraken met deepsea- en inlandterminals, de afhandeling van de douaneformaliteiten en het per truck verzorgen van de ‘last mile’ tussen inlandterminal en warehouse of fabriek.

Persoonlijke aandacht voor optimaal advies

In onze intermodale dienstverlening is persoonlijke aandacht de basis. Elke opdrachtgever kan rekenen op gedegen advies. Vaak is intermodaal meer mogelijk dan op het eerste gezicht lijkt. Waar nodig zetten wij naast de binnenvaart ook de trein in en/of de truck. De klant krijgt altijd de beste oplossing, die vervolgens volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Groen varen

Alle containerbinnenvaartschepen in de jonge vloot van HTS Intermodaal zijn uitgerust met de laatste schone technieken, zoals katalysators en roetfilters voor de nabehandeling van uitlaatgassen. Meerdere van onze schepen hebben inmiddels het Green Award keurmerk. Schippers stimuleren wij om efficiënt - en dus duurzaam - te varen. Via monitoring maken wij dit concreet meetbaar. Bij nieuwe investeringen is duurzaamheid een vanzelfsprekend criterium. De containerbinnenvaart helpen wij zo steeds verder te vergroenen.

Heeft u een vervoersvraag? Bel direct voor een persoonlijk advies 088 - 66 88 700.

HTS Panorama Over ons brug Gorinchem